Corona-update 4 mei

Geplaatst op 4 mei 2020.

De afgelopen weken is er hard gewerkt door alle medewerkers om het coronavirus zolang mogelijk buiten de deuren te houden. Hier hebben we met elkaar veel maatregelen voor getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM. We hebben de tijd gebruikt om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op mogelijke coronabesmettingen binnen Manna.

Helaas ontkomen wij ook niet aan het coronavirus dat nog steeds om zich heen grijpt. We hebben in locatie de Cypressenhof in Enschede sinds afgelopen weekend te maken met bewoners die besmet zijn met het coronavirus. We doen ons uiterste best om meerdere besmettingen te voorkomen.

Onze collega’s in de Cypressenhof zijn geïnstrueerd en volgen het protocol dat speciaal hiervoor is opgesteld. Ook hebben we de eerste contactpersonen van de bewoners geïnformeerd.

Deze situatie heeft veel impact op iedereen. We kunnen niet uitsluiten dat er nog meer besmettingen zullen volgen, maar we doen er alles aan om dit te voorkomen. We zien gelukkig dat de klachten bij de meeste besmette bewoners mild zijn. Ook al weten we dat dat ook snel kan veranderen.

We hopen van ganser harte dat de bewoners snel opknappen.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen