Een website is niet de beste manier om uit te leggen wat wij allemaal voor je kunnen doen. Daarom kiezen wij liever voor persoonlijk contact. Neem daarom contact met ons op zodat wij je kunnen vertellen over de mogelijkheden die er zijn bij Manna, zoals begeleiding thuis, beschermd wonen of dagbesteding.

Voor meer informatie bel 053-3030600.

Wanneer kom ik in aanmerking voor ambulante begeleiding?

Iedereen die van ons begeleiding krijgt, heeft een indicatie vanuit het CIZ of van de gemeente. Wijkcoaches weten ons goed te vinden, dus vraag jouw wijkcoach/WMO consulent naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. Manna is er zowel voor mensen die al een eigen woonruimte hebben, als voor mensen die hier nog naar op zoek zijn.

Wachttijden zorg

Er is geen sprake van een wachtlijst bij Manna. Vanzelfsprekend moeten wij wel de juiste match tussen jou en een begeleider zien te maken, dit kan soms tijd kosten. Ook het regelen van een geschikte woonplek duurt vaak een tijdje. We zijn soms ook afhankelijk van onze opdrachtgevers als het gaat om wachttijden.

Eigen bijdrage CAK

Voor sommige vormen van zorg is er sprake van een eigen bijdrage. Hiervoor gelden de regels van het CAK. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij jou meer informatie geven over de mogelijke eigen bijdrage. Voor meer informatie: op www.cak.nl.

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen in het zelfstandig leven? Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons op maandag t/m vrijdag te bellen (053 30 30600)

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer:

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u hierover nog vragen?

  Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

  Contact opnemen