Skip to main content

Ambulante begeleiding in Twente

Alles is mogelijk met de juiste hulp en inzet

Zit je er even niet zo lekker in, krijg je je leven lastig op de rit en weet je niet waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je zelfstandiger te worden, extra hulp te krijgen of een leuke en leerzame invulling aan je dag te geven. Wij bieden een stabiele en veilige omgeving.

Wij bieden ambulante begeleiding in Twente, in de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Tubbergen, Twenterand, Rijssen-Holten en Wierden.

Wij zijn er ter ondersteuning van jou!

Dat willen we jou laten zien, laten horen en laten merken. Wij bieden passende ambulante begeleiding door de persoonlijke aandacht die we jou geven. We ondersteunen je bij het stellen en behalen van je doelen. Wij geloven in jou!

Wij kijken waar mogelijkheden liggen en willen samen met jou werken aan wat voor jou belangrijk is. Meer weten over ambulante begeleiding bij Manna? 

Psychische ondersteuning

Wij ondersteunen jou in jouw eigen woning

Zelfstandig wonen is niet voor iedereen even gemakkelijk. De een heeft meer hulp nodig dan de ander. En dat is niet erg.

Wat onze begeleiders voor jou kunnen betekenen? Ze ondersteunen je in het dagelijkse leven zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt blijven deelnemen aan de samenleving. Ze kunnen een belangrijke rol spelen in:

  • Het oppakken van het leven na een periode van verslaving
  • Ondersteuning bij administratie en financiën
  • Het vinden van een zinvolle daginvulling
  • Het leren omgaan met psychische en psychosociale beperkingen
  • Het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden
  • Het leggen van nieuwe sociale contacten
  • Meegaan naar belangrijke afspraken

Meer weten over ambulante begeleiding in Twente?

Proef de sfeer op een van onze woonlocaties.

Vraag een rondleiding aan
Naam(Vereist)
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandZorggroep Manna is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering