In De Wingerd woont u thuis. Uw appartement is uw woning. U bepaalt hoe u wilt wonen en de zorg wilt krijgen. Bewoners kunnen gebruik maken van faciliteiten als maaltijdservice, de kapper en een winkel. In de Ontmoetingsruimte organiseren we vrijwel dagelijks gezellige, interessante en ontspannende activiteiten.

Zorg

Het verpleeg- en verzorgingshuis De Wingerd biedt een compleet pakket aan zorg. Heeft u meer of minder zorg nodig? Het kan gemakkelijk aangepast worden. U krijgt een eigen contactpersoon en zorgleefplan. Zo houden we zicht op uw gezondheid en kunnen altijd inspelen op uw wensen.

Appartementen

In De Wingerd hebben we ruime appartementen: 74 om precies te zijn. Elk appartement heeft een mooi uitzicht over de binnentuin van De Wingerd of over het Blijdensteinpark. Een appartement bestaat uit een hal, woonkamer met keuken, een ruime slaapkamer en een badkamer. Het appartement mag volledig naar eigen smaak worden ingericht. Wij zorgen voor de roerende voorzieningen die noodzakelijk zijn voor de zorgverlening. Beschikt u bijvoorbeeld niet over een hoog-laagbed en is deze wel noodzakelijk voor een goede zorgverlening, dan zorgen wij hiervoor.
Op de website van Zorginstituut Nederland vindt u terug waar u recht op hebt in het verzorgingshuis.

Activiteiten

We organiseren vrijwel dagelijks activiteiten, waar u vrijwillig aan kunt deelnemen. We maken regelmatig uitstapjes en we hebben een duo-fiets (mét trapondersteuning) waar u gratis van gebruik kunt maken. Samen met een familielid of vrijwilliger kunt u zo een prachtig stuk fietsen over Twentse landerijen of uw vroegere buurt.

Meer weten?

Heeft u vragen die nog niet beantwoord zijn? Of wilt u eens rondkijken in De Wingerd? Vul dan het contactformulier in. Wilt u liever persoonlijk geïnformeerd worden? Dan kunt u ons bellen op 053 30 30 600.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen