Thuiszorg

Professionele hulp in het huishouden of verzorging bij u thuis

Thuiszorg

Thuiszorg van Zorggroep Manna

U wilt graag thuis blijven wonen. Thuiszorg van Zorggroep Manna is er voor iedereen die graag thuis wil blijven wonen en daar hulp bij nodig heeft. Dit kan door middel van huishoudelijke ondersteuning (WMO), wijkverpleging of persoonlijke begeleiding.

Huishoudelijke ondersteuning (WMO)

Valt het huishouden u zwaar? Zorggroep Manna kan u daarbij hulp bieden! Wanneer u door ziekte, een handicap of bij het ouder worden huishoudelijke ondersteuning nodig heeft: medewerkers van Zorggroep Manna staan voor u klaar. Klik hier om verder te lezen. U kunt ook gebruik maken van het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Wijkverpleging

Heeft u verzorging of verpleging thuis nodig? Dan kunt u de wijkverpleging inschakelen. Zorggroep Manna levert zowel hoog- als laag complexe zorg. U kunt hierbij denken aan hulp bij het opstaan of ondersteuning bij het wassen en aankleden. U kunt echter ook terecht bij Thuiszorg van Zorggroep Manna als u herstelt van bijvoorbeeld een operatie of als u meer nodig heeft dan verzorging. Denk hierbij aan wondzorg of het toedienen van medicatie en injecties. Zorggroep Manna biedt 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg. Klik hier om verder te lezen. U kunt ook gebruik maken van het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Persoonlijke begeleiding

Wonen lijkt eenvoudig, maar dat is niet voor iedereen zo. Heeft u hulp nodig bij het op orde houden van uw geldzaken, een goede besteding van de dag te vinden of het onderhouden van sociale contacten? Met persoonlijke begeleiding van Zorggroep Manna kunnen wij u hiermee helpen. Klik hier om verder te lezen. U kunt ook gebruik maken van het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Persoonlijk

Manna staat voor persoonlijke zorgverlening. Dat betekent dat we de zorg zo goed mogelijk aan laten sluiten bij uw wensen. Wij bespreken met u op welk tijdstip u graag hulp wilt ontvangen. U krijgt een persoonlijke afsprakenmap met alle informatie en afspraken over de zorgverlening.

Thuiszorg WMO