Thuiszorg van Manna

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook als u ondersteuning of zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld ten gevolge van ziekte of ouderdom. Wij kunnen u volledige zorg en ondersteuning bieden: Huishoudelijke ondersteuning, wijkverpleging, zorg op afstand (beeldzorg) en gespecialiseerde verpleging. U krijgt zoveel mogelijk dezelfde zorgprofessionals bij u thuis. Een vast team dat u en uw wijk goed kent.

Manna verleent thuiszorg in bijna heel Twente.
Meer informatie over het aanvragen.

Wist u dat wijkverpleging onder de zorgverzekeringswet en dat u hier in de meeste gevallen geen vergoeding voor betaalt?

Huishoudelijke ondersteuning (WMO)

Valt het huishouden u zwaar?  Manna kan u daarbij hulp bieden! Wanneer u door ziekte, een handicap of bij het ouder worden huishoudelijke ondersteuning nodig heeft: medewerkers van  Manna staan voor u klaar. Klik hier om verder te lezen. U kunt ook gebruik maken van het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Wijkverpleging

Heeft u verzorging of verpleging thuis nodig? Dan kunt u de wijkverpleging inschakelen. Manna levert zowel hoog- als laag complexe zorg. U kunt hierbij denken aan hulp bij het opstaan of ondersteuning bij het wassen en aankleden. U kunt echter ook terecht bij thuiszorg van Manna als u herstelt van bijvoorbeeld een operatie of als u meer nodig heeft dan verzorging. Denk hierbij aan wondzorg of het toedienen van medicatie en injecties.  Manna biedt 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg in de gemeente Enschede en Hengelo. Klik hier om verder te lezen. U kunt ook gebruik maken van het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Persoonlijke begeleiding

Wonen lijkt eenvoudig, maar dat is niet voor iedereen zo. Heeft u hulp nodig bij het op orde houden van uw geldzaken, een goede besteding van de dag te vinden of het onderhouden van sociale contacten? Met persoonlijke begeleiding van Manna kunnen wij u hiermee helpen. Klik hier om verder te lezen. U kunt ook gebruik maken van het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Specialistisch wijkteam

Manna is bezig met de oprichting van een specialistisch wijkteam voor cliënten met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond die een zorgvraag hebben. In dit team werken verschillende HBO opgeleide professionals met de nodige kennis van zaken. Ook kennis van psychiatrie en verslaving is in dat team aanwezig. Dit team staat de andere wijkteams met adviezen en consulten bij en kan wanneer nodig de zorg (tijdelijk) overnemen.

Kennis die hiermee wordt opgedaan wordt gedeeld met de zorgaanbieders die deelnemer zijn van de Zorgschakel Enschede.

Persoonlijk

Manna staat voor persoonlijke zorgverlening. Dat betekent dat we de zorg zo goed mogelijk aan laten sluiten bij uw wensen. Wij bespreken met u op welk tijdstip u graag hulp wilt ontvangen. U krijgt een persoonlijke afsprakenmap met alle informatie en afspraken over de zorgverlening.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen