Verzorgende IG niveau 3 (15-24 uur afhankelijk van werkplek)

Geplaatst op 26 september 2016.

Wat is er nu mooier dan een bijdrage te kunnen leveren in het welzijn van onze oudere medemens. Respect voor het leven dat zij hebben gehad en deze mensen zo goed mogelijk begeleiden in deze laatste fase van hun leven. Helpen, ondersteunen en begeleiden waar nodig maar proberen de oudere medemens zo lang mogelijk in hun eigen kracht en in eigen omgeving te laten zijn.
Kunnen onze cliënten op jou steunen? Ben jij een professional die persoonlijke aandacht geven (en ontvangen) ontzettend belangrijk vindt, kwaliteit van zorgverlening garandeert en een prettige teamgenoot is? Lees dan vooral verder.

Werken bij Zorggroep Manna

Bij Zorggroep Manna werken we in kleine teams. Deze teams hebben veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Kernwaarden

Bij ons staan vier kernwaarden centraal. Je werkzaamheden doe je vanuit deze kernwaarden: Gelijkwaardig, integer, verbindend en geloof in wat je doet.

Kernkwaliteiten

In je werk blink je uit omdat je één of meerdere van deze kernkwaliteiten beschikt: co-creatie, uitdagen, professionaliteit en of voortdurend verbeteren. In de samenwerking met je team sta je open in het geven en ontvangen van feedback. Uiteindelijk streef je er naar dat elke cliënt een ambassadeur van Zorggroep Manna is. We verwachten een flexibele houding, je bent inzetbaar in verschillende diensten. Je kennis heb je opgedaan bij de opleiding Verzorgende IG niveau 3 of HBO-V 3de jaar afgerond.

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Een contract voor onbepaalde tijd is afhankelijk van de situatie bespreekbaar. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 7% en een actieve personeelsvereniging.

Enthousiast?

Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. We zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s op verschillende locaties in Enschede en Hengelo. Voor vragen kun je terecht bij Fleur Timmers Personeelsconsulent bereikbaar op 053-4832328 of op f.timmers@zorggroep-manna.nl.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen